Вести

Одржана 115. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 115. седница Градског већа у Зајечару

Данас је у малој сали Градске управе града Зајечара одржана 115.седница Градског већа, којом је председавао заменик градоначелника Владимир Виденовић.

На седници је усвојен Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023.годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023.годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар и Нацрт Решења о давању сагласности на План и Програм рада за 2024. годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар.

Градски већници су усвојили и Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Предшколске установе “Ђулићи “ Зајечар за 2023. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план Предшколске установе “Ђулићи “ Зајечар за 2024. годину, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023. годину Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Финансијског Извештаја о утрошеним средствима, обавезама, потраживању и резултатима пословања за 2023. годину Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Народног музеја „Зајечар“, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о стању површинских вода на подручју града Зајечара у 2023. години, Нацрт Решења о разрешењу и именовању чланова Школског одбора Медицинске школе у Зајечару, Предлог Решења о усвајању Плана рада за 2024. годину Штаба за ванредне ситуације града Зајечара за 2024. годину, Предлог Решења о усвајању Извештаја о извршеном попису имовине и обавеза у органима и службама органа града Зајечара са стањем на дан 31.12.2023. године, као и Предлог Правилника о изменама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву града Зајечара и Служби за интерну ревизију града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.