Вести

Oбавештење за пољопривредне произвођаче: Проверавајте своје еСандуче на порталу еУправе

Oбавештење за пољопривредне произвођаче: Проверавајте своје еСандуче на порталу еУправе

Обавештавамо пољопривредне произвођаче који су поднели захтев за подстицаје путем портала еПодстицаји да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе како би прихватили решења, која на тај начин постају правоснажна и извршна, што омогућава исплату средстава.

Неопходно је да пољопривредни произвођачи прихвате и преузму Решење о усвајању захтева за субвенције које је испоручено у њихово еСандуче и уколико немају примедбе, одрекну се права на жалбу сагласно Упутству за одустанак од жалби у року од 8 дана. На тај начин средства ће бити брже исплаћена на кориснички рачун пријављен у електронски Регистар пољопривредних газдинстава.

Упутство за одустанак од жалби, корисници могу наћи на сајту УАП као и на порталу еПодстицаји.

Уколико су пољопривредни произвођачи поднели захтев за остваривање права на рефакцију плаћене акцизе путем платформе еАграр (односно еРПГ) такође је потребно да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе, прихвате и преузму Решење о усвајању. Одустанак од приговора на поменута решења подноси се пратећи упутства у делу Подношење жалби и одустанак од приговора путем платформе еАграр (еРПГ).

За све додатне информације корисници се могу обратити Управи за аграрна плаћања на контакт телефоне 011/30-20-100, 011/30-20-101 и 011/30-20-118 или 0800/106-107, као и путем контакт форме на званичној веб презентацији Управе за аграрна плаћања и контакт форме на званичној веб презентацији еАграр.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.