Вести

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Целодневни излет и дружење на Феликс Ромулијани

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Целодневни излет и дружење на Феликс Ромулијани

Одред извиђача Ђорђе Симеоновић и Канцеларија за младе града Зајечара позивају младе од 15 -30 година на целодневни излет и дружење на Феликс Ромулијани, 20. априла (субота), од 10-18 часова.

Активности:

-Упознавање Ромулијане уз стручног водича,

-Чил зона за опуштање и дружење,

-Радионица -“MindCraft"- грађење менталних вештина”,

Превоз и ручак су обезбеђени!

Полазак је 20. априла у 10 часова испред “Амана”, док се повратак очекује око 18 часова.

Пријаве су обавезне због ограниченог броја места и врше се на линку https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2LNUNA_yEpwnHeLvJlHFm1piWAW2Oy3Ri8AC7XldaOFU36Q/viewform

Ова активност, део је пројекта “Унапређење менталног здравља младих – координација локалних и националних актера 1.0” које спроводе Национална асоцијација Канцеларија за младе, Омладински савез удружења – ОПЕНС, Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада – НАПОР, Кровна организација младих Србије и Савез извиђача Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.