Вести

Одржана 120. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 120. седница Градског већа у Зајечару

У великој сали Скупштине града Зајечара данас је одржана 120.седница Градског већа, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

На седници је усвојен Нацрт Одлуке о Завршном рачуну буџета града Зајечара за 2023. годину, Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у КО Мали Извор, Предлог Закључка о упућивању Скупштини града Зајечара Предлога Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у КО Мали Извор на поновно разматрање и усвајање, Нацрт Одлуке о приступању изради I измене и допуне Плана генералне регулације града Зајечара бр.3 -Центар града Зајечара, Нацрт Годишњег Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за подручје града Зајечара за 2024. годину, као и Нацрт Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за Зајечар за 2024. годину.

Градски већници су зелено светло дали и на Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о раду Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2023. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о покрићу губитка Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2023. годину, на Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о раду Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2023. годину, на Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2023. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на План и Програм рада за 2024. годину Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару, на Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2024. годину Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2023. годину, на Нацрт Решења о усвајању извештаја о финансијском пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2023. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на План рада Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2024. годину, као и на Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2024. годину.

На 120. седници усвојен је и Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период 01.01.2024. до 31.03.2024. године Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период 01.01.2024. до 31.03.2024. године Јавног комуналног предузећа „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период 01.01.2024. до 31.03.2024. године Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период 01.01.2024. до 31.03.2024. године Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период 01.01.2024. до 31.03.2024. године Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар, Нацрт Решења о давању сагласности на употребу имена града Зајечара у називу Спортског удружења „ММА Академија Зајечар“, Нацрт Решења о разрешењу директора и именовању вршиоца дужности директора Јавног комунално стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар, Нацрт Решења о измени Решења о именовању Стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији града Зајечара, Нацрт Решења о измени Решења о именовању Стручног тима за спровођење постука реализације пројекта Јавно-приватног партнерства са елементима концесије за поверавање обављања комуналне делатности одржавања улица и путева на територији града Зајечара, Нацрт Предлога Закључка о усвајању Оперативног плана одбране од поплава вода II реда на територији града Зајечара за 2024. годину и Предлог Закључка о утврђивању Предлога Плана квалитета ваздуха града Зајечара за период од 2024. до 2031. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.