Вести

ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова. Средства ресорног министарства добио је и град Зајечар, а Уговор је потписао Иван Живковић, начелник Одељења за обједињене јавне набавке и локални економски развој града Зајечара.

Министарство ће за ову меру подршке издвојити 7 милиона динара, а град Зајечар ће такође учествовати у финансирању са 7 милиона динара, па су тако укупна средства за реализацију програма енергетске санације породичних кућа и станова- 14 милиона динара.

Министарка рударства и енергетике Ђедовић Хандановић је овом приликом истакла да ће се први јавни позиви за грађане расписати за неколико недеља и додала да се посебно водило рачуна да нико не буде изостављен из пројекта, ни мање развијене општине, нити грађани са нижим приходима, са посебним акцентом на општине које имају већи степен загађења ваздуха.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.