Вести

У Зајечару и ове године

У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

У згради Палате "Србија" данас је у име града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду, потписала Уговор са Министарством за бригу о селу, а за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације "Михољски сусрети села" за 2024. годину.

Министар Милан Кркобабић потписао је данас уговоре са представницима 113 јединица локалних самоуправа, а за ове намене у 2024. години локалним самоуправама је опредељено укупно 55 милиона динара. Ове године у реализацији догађаја учествоваће 250 хиљада учесника и посетилаца из 1.800 села, а манифестација ће бити одржана у периоду од 1. јуна до 1. новембра 2024. године.

За организовање овог догађаја за Зајечар је опредељено 500.000 динара, а циљ Програма је обогаћење друштвеног живота становника у селима, неговање традиционалног начина живота и културно – историјског наслеђа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.