Вести

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао радове на реконструкцији државног пута „Брусничка петља”

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао радове на реконструкцији државног пута „Брусничка петља”

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао је са сарадницима радове на реконструкцији државног пута „Брусничка петља”.

-Прошле године је одрађено 735 метара пута Салашка петља –Брусник, а ове године радови су настављени и ради се 3.260 метара. На самој петљи и на овој деоници што се сад ради, укључујући и прошлогодишњу, биће уграђено 4.000 тона асфалта, не рачунајући подлогу и вредност радова је око 100 милиона динара са ПДВ-ом. Остаје нам да урадимо још 1.800 метара и заједно са Салашком петљом и ово овде биће урађено преко шест километара пута. Када се све сабере са овим, у наредна два-три дана од предвиђених 6,1 километара пута, биће урађено 4,2 километра у вредности од 100 милона динара, истакао је Бошко Ничић, градоначелник Зајечара и додао:

Комплетна инвестиција реконструкције пута Салашка петља – Салаш – Брусник, коштатће око 200 милиона динара са ПДВ-ом.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.