Вести

ПОЗИВ ГРАЂАНИМА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА (ИНИЦИЈАТИВА) ЗА ИЗГРАДЊУ - АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА  И/ИЛИ ВОДОВОДНЕ - КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

ПОЗИВ ГРАЂАНИМА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА (ИНИЦИЈАТИВА) ЗА ИЗГРАДЊУ - АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА И/ИЛИ ВОДОВОДНЕ - КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

ГРАД ЗАЈЕЧАР

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

У циљу побољшања пружања услуга од јавног значаја, односно квалитетног обезбеђивања изградње и доступности путне инфраструктуре, кроз реализацију пројекта јавно – приватног партнерства, Градска управа града Зајечара упућује

ПОЗИВ ГРАЂАНИМА

за достављање предлога (иницијатива) за изградњу - асфалтирање улица и/или водоводне - канализационе мреже на територији града Зајечара

Градска управа града Зајечара, позива све заинтересоване грађане, да поднесу предлоге односно иницијативе за реализацију пројекта јавно - приватног парнерства, које се односи на изградњу инфраструктурних објеката и пружања услуга од јавног значаја, односно квалитетног обезбеђивања изградње и доступности путне инфраструктуре, тј. да поднесу предлоге које улице на територији града Зајечара би требале бити предмет изградње или асфалтирања, односно изградње водоводне – канализационе мреже, са учешћем грађана, све у складу са одредбама Одлуке о комуналном реду на територији Града Зајечара („Сл.лист града Зајечара“, бр. 52/2020, 9/2022 и 32/2022).

Своје предлоге заинтересовани грађани са територије града Зајечара могу доставити подношењем Иницијативе грађана за покретање поступка, изградње – асфалтирање улица на територији града Зајечара, са учешћем грађана, и то на посебном обрасцу који се може преузети са званичног сајта града Зајечара www.zajecar.info или у услужном центру Градске управе града Зајечара, на адреси Трг Ослобођења бр. 1 у Зајечару.

Рок за достављање предлога продужен је до 25.06.2024. године.

Након истека рока за подношење иницијатива, посебна Комисија извршиће преглед приспелих предлога заинтересованих грађана, након чега ће бити донета одлука о томе које ће улице и по ком приоритету бити предмет изградње односно асфалтирања, са учешћем грађана, а све у циљу спровођења и реализације наведеног пројекта јавно-приватног партнерства.

За додатне информације, можете се обратити на бр. телефона 019 444600 локал 4132, сваког радног дана у периоду од 7:30-15:30 часова, или у просторијама Градске управе града Зајечара, на адреси: Трг ослобођења 1, канцеларија бр. 15а (улаз у приземљу, са стране улице Генерала Гамбете, поред капије) или путем мејл адресе: izgradnjaulica@zajecar.info.

Овај Позив објавити на огласној табли Градске управе града Зајечара, у просторијама месних канцеларија, као и на интернет презентацији града Зајечара.

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.