Вести

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У САЛАШУ 1.СЕПТЕМБРА

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У САЛАШУ 1.СЕПТЕМБРА

У недељу, 1.септембра у Салашу ће бити организовани “Михољски сусрети села“, манифестација која се финансира средствима Министарства за бригу о селу Републике Србије и Града Зајечара, са циљем обогаћивања друштвеног и спортског живота мештана, као и неговања традиционалног начина живота и културно – историјског наслеђа.

У богатом културно-уметничком програму, од 11 часова, учествоваће КУД-ови: „Грљан“из Грљана, „Дубочане“ из Дубочана, „Слога“ из Вражогрнца, „Пензионер“ из Зајечара, „Никола Пашић“ из Зајечара, „Шљивар“ из Шљивара, „Младост“ из Велике Јасикове, „Граничар“ из Халова, „Божур“ из Звездана, „Ромулиана“ из Гамзиграда, „Стојан Николић Чиле“ из Великог Извора, „Врело“ из Николичева , „Зоран Гајић“ из Рготине и ФСДР „Јовица Јоца Михаиловић" из Зајечара.

Сат раније почеће спортска надметања у народном вишебоју.

У реализацији манифестације поред Установе Народно позориште Тимочке Крајине -Центар за културу „Зоран Радмиловић” учествују и Туристичка организација града Зајечара и Месна заједница „Салаш”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.