Вести

Одржана 135. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 135. седница Градског већа у Зајечару

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 135. седница Градског већа, којом је председавао Владимир Виденовић заменик градоначелника. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о утврђивању већег броја деце у васпитним групама у Предшколској установи „Ђулићи“ Зајечар у радној 2024/2025. години, Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2024. до 30.06.2024. године Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар, Нацрт Решења о давању сагласности Јавно комунално -стамбеном предузећу „Зајечар“ Зајечар на цену топлотне енергије, Нацрт Решења о давању сагласности Јавно комунално-стамбеном предузећу „Зајечар“ Зајечар на ценовник услуга редовног извожења смећа у Зајечару као и Нацрт Решења о давању сагласности Јавно комунално-стамбеном предузећу „Зајечар“ Зајечар на ценовник ванредних комуналних услуга са ценом извожења смећа са територија села у којима је установљен организовани систем извожења смећа.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2024. до 30.06.2024. године Јавног комуналног предузећа „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар, на Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2024. до 30.06.2024. године Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, на Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2024. до 30.06.2024. године Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар, на Нацрт Решења о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2024. до 30.06.2024. године Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар, на Нацрт Решења о разрешењу директора Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару, на Нацрт Решења о именовању директора Центра за социјални рад „Зајечар“, на Нацрт Решења о повећању концесионе накнаде (Николић превоз доо), као и на Предлог Решења о одобравању средстава из Годишњег програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2024. години (Спортском удружењу ‘‘Зајечар‘‘).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.