Вести

Одржана 136. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 136. седница Градског већа у Зајечару

У сали Скупштине града Зајечара данас је одржана 136. седница Градског већа. којом је председавао Владимир Виденовић, заменик градоначелника.

Усвојен је Нацрт Одлуке о трећој измени и допуни буџета града Зајечара за 2024. годину, Нацрт Одлуке о отуђењу непокретности у КО Мали Извор из јавне својине Града Зајечара, јавним надметањем, Нацрт Решења о усвајању извештаја о остваривању годишњег плана рада Предшколске установе „Ђулићи“ Зајечар за септембар 2023. -август 2024.године и Нацрт Решења о давању сагласности на Годишњи план рада Предшколске установе „Ђулићи“ Зајечар за радну 2024/2025. годину.

Градски већници су дали зелено светло и на Нацрт Решења о давању сагласности на прву измену програма пословања Јавног комуналног предузећа "Тимок-одржавање" Зајечар за 2024.годину, Нацрт Решења о давању сагласности на посебан програм коришћења субвенција Јавног комуналног предузећа "Тимок-одржавање" Зајечар за 2024. годину и Нацрт Решења о давању сагласности на други ребаланс програма пословања Јавног комуналног предузећа "Хигијена Зајечар" Зајечар за 2024.годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.