Вести

Миливојевић: Зајечар је град добрих баскеташа!

Миливојевић: Зајечар је град добрих баскеташа!

Поводом дана града у Зајечару 9. и 10. септембра на централном градском тргу биће одржан 3x3 турнир у баскету у организацији Града Зајечара, Спортског Савеза града Зајечара и 3x3 Serbia.

"Организациони одбор је донео ,између осталог, одлуку да подржи промоцију 3x3 Serbia у тренутку када наси кошаркаши учествују на Европском првенству у кошарци како би промовисали кошарку код младих у Зајечару, а и саме септембарске свечаности су посвећене најмлађим Зајечарцима.У Зајечару се традиционално годинама уназад организују "Le bas" турнири", рекао је Александар Миливојевић, координатор Организациног одбора за организацију септембарских свечаности поводом Дана града Зајечара и градске славе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 06
    окт
    ОБЕЛЕЖЕН ДАН ГРАДА ЗАЈЕЧАРА, 6.ОКТОБАР

    Поводом обележавања Дана града, данас је у сали зајечарској позоришта, приређена свечана академија, на којој су уручена највиша годишња признања Града Зајечара.

    Више
  • 05
    окт
    СУТРА ЈЕ ДАН ГРАДА ЗАЈЕЧАРА!

    Након литургијског сабрања и резања славског колача планиран је одлазак до Богородичне куће, у 9:15 часова, служење акатист-а, као и свечаност поводом ликовног, литерарног и фото конкурса „Мој Град-Мој Храм“.

    Више
  • 07
    окт
    Свечаном академијом обележен 6. октобар – Дан града Зајечара

    Свечаном академијом обележен је Дан града Зајечара – 6. октобар, а овом приликом додељена су признања и награде појединцима за постигнуте резултате и заслуге.

    Више
  • 05
    окт
    Зајечар сутра обележава Дан града

    Дан града Зајечар слави 6. октобра, на дан када се у једној породичној кући, у чијем подруму су се људи скривали од метака и бомби, у улици Светозара Марковића, недалеко од Саборног храма, приликом вођења борбе за ослобођења града у Другом светском рату 1944. године, појавио лик Пресвете Богородице.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.