Вести

120 ГОДИНА ЗАЈЕЧАРСКЕ ПИВАРЕ zajecar.info

120 ГОДИНА ЗАЈЕЧАРСКЕ ПИВАРЕ

Поводом 120 година неговања правих вредности и успешног пословања пиваре у Зајечару, на Тргу ослобођења у току је величанствени програм, а специјални гост је Бајага.

Пред препуним градским тргом у Зајечару, Бајага и Инструктори певали су своје хитове, а зајечарска публика је сваку песму наградила аплаузом. Пре Бајаге, наступили су "Роктори" и КУД "Корени".

Пивара “Хеиникен Србија” доо Зајечар такође је добитник Годишње награде Зајечара за 2015. годину за допринос развоју и промоцији Града Зајечара.

У образложењу за Годишњу награду између осталог наводи се да је пивара “Хеиникен Србија - доо Зајечар” вишегодишњи спонзор спортских догађаја и културних манифестација у граду на Тимоку, као што су Дани Зорана Радмиловића и Гитаријада.

Веома смо поносни на 120 година успешног рада. Оно што нас највише радује јесте успех Зајечарског пива на тржишту, који се поклопио са прославом нашег јубилеја. Протеклог столећа наши људи су се трудили да држе врхунски квалитет пива и то је оно што нас је одржало свих ових година”, рекао је Дејан Ватовић, технички директор Зајечарске пиваре.

Свечаности на Тргу ослобођења у Зајечару, присуствовао је и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.