Вести

Новогодишњи пријем у Зајечарском управном округу

Новогодишњи пријем у Зајечарском управном округу

У 2015. години било је многих узазова и покушаја да се девалвира и дестабилизује држава. Захваљујући напорима Владе Србије, премијера Александра Вучића и председника Србије Томислава Николића успели смо да поставимо основне темеље како би у наредној години почели са реализацијом зацртаних циљева и да се један точак који је, морам рећи, ишао у негативном правцу за грађане ове земље заустави и поприми други ток и правац,

рекао је начелник Зајечарског управног округа Владан Пауновић на традиционалном Новогодишњем пријему за званице из јавног и друштвеног живота града и оба тимочка округа.

Пауновић је грађанима поручио да нађу начина да део времена посвете себи

Дан је кратак, нађимо мало више времена за срећу, за осмех, јер знамо да је осмех музика живота. Сутра је ново јутро, нови дан који ће нас упитати шта је оно што смо урадили, да ли је то добро и најважније, да ли је то нешто што обасјава и нас и друге око нас.

Новогодишњем пријему у Зајечарском управном округу данас су присуствовале бројне званице из привредног, културног, верског и политичког живота града и суседних општина, међу којима су заменик градоначелника др Мирко Николић, председник зајечарског парламента Стефан Занков, владика тимочки Иларион, председник бољевачке општине др Небојша Марјановић, заменица председника општине Књажевац др Љубица Николић и други.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.