Вести

Занков: У духу штедње и предстојећи празници

Занков: У духу штедње и предстојећи празници

Скупштинска атмосфера била је мирна, дискусије конструктивне, и у суштинском смислу није било озбиљних примедби на одлуке које смо усвојили. То је важно јер су одлуке добре за град и грађане,

оценио је након скупштинског заседања председник градског парламента Стефан Занков.

Говорећи о буџету за 2016.годину Занков је истакао да је смањењем средстава на 2,11 милијарди са претходно планираних 2,5 милијарди динара направљен одлучан корак напред, али да ће свакако бити места да се још на неким позицијама уштеди новац. Како је рекао, ово је најбољи буџет који је за кратко време могао бити урађен, да он неће ставрати нове дубиозе, а да ћемо сви моћи да трошимо само онолико колико имамо.

У том смислу је и рационализација започета прошле недеље, наглашава Занков

Настављамо рационализацију тако што од данас председник Скупштине града нема саветнике, а била су 4 и што је још десетак људи који су примали плату, а нису долазили на посао, добило отказе.

У духи штедње биће прослављени и предстојећи празници. Дочек Нове године на скверу коштаће мање од милион динара, за разлику од ранијих година када је цех био већи од 10 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.