Вести

Почиње новогодишњи програм на градском тргу

Почиње новогодишњи програм на градском тргу

Извођењем представе за децу "Ивица и Марица и Деда Мраз" Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић", од 17 часова на Тргу ослобођења, у Зајечару почиње новогодишњи програм. Након тога предвиђен је наступ бенда „Rock star & New deal“ и ди-џеј Фокус.

У уторак, 29. децембра у 17 часова на скверу ће се представити предшколска установа "Ђулићи" са представама "Трг у новом руху" и "Чекај ме, ја ћу сигурно доћи". Уследиће Новогодишњи колаж Дечијег центра, а вече се завршава наступом ди-џеја Фокус и концертом ученика Музичке школе "Стеван Мокрањац".

Наредног дана, 30. Децембра, програм се наставља на тргу у 11 сати хуманитарном продајом новогодишњих честитки "Деца деци" Установе Облутак а поподневни часови су резервисани за културни програм: представа "Дочек Нове године" Основне школе "Десанка Максимовић" и концерт Центра за традиционалне уметности "Kорени". У 19 сати поново наступа ди-џеј Фокус.

Током 31. децембра у центру града ће бити емитована музика са разгласа а у 23 часа почиње новогодишњи концерт Обрена Николића и зајечарских музичара. Kако традиција налаже, у поноћ следи ватромет и одбројавање до уласка у Нову годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 14
    јан
    У Зајечару организован дочек православне Нове 2023. године

    Такође, Зајечарци и њихови гости могли су да уживају и у наступу Мире Шкорић, а одржан је концерт трубача „Златне трубе” из Књажевца. У поноћ је приређен и ватромет.

    Више
  • 01
    јан
    Ватромет на почетку Нове године

    Нову 2016. Зајечарци и њихови гости дочекали су на Тргу ослобођења скромније него претходних година, уз једносатни наступ Обрена Николића и оркестра његових пријатеља. Прелазак из старе у Нову годину употпунио је ватромет.

    Више
  • 31
    дец
    Дочек Нове године на градском тргу

    Центар за културу и туризам у сарадњи са неколико других установа, а под покровитељством града Зајечара, организује дочек Нове године на Тргу ослобођења. Прелазак старе у Нову годину, тачно у поноћ, употпуниће ватромет.

    Више
  • 30
    дец
    Концерт ЦТУ "Корени" за предновогодишње загревање

    Предновогодишње загревање на зајечарском Тргу ослобођења наставља се у 11 сати хуманитарном продајом новогодишњих честитки „Деца деци“ Установе Облутак. у 17,30 почиње концерт народних игара и песама ЦТУ "Корени".

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.