Вести

Концерт ЦТУ

Концерт ЦТУ "Корени" за предновогодишње загревање

Предновогодишње загревање на зајечарском Тргу ослобођења наставља се у 11 сати хуманитарном продајом новогодишњих честитки „Деца деци“ Установе Облутак.

За 17 сати заказан је почетак представе за децу „Дочек Нове године“ у извођењу ђака ОШ „Десанка Максимовић“.

Након тога суграђанима ће се концертом народних игара и песама представити Центар за традиционалне уметности „Корени“.

Ди-џеј Фокус наступа од 19 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 01
    сеп
    ГАСТРО КАРАВАН У ЗАЈЕЧАРУ: Преко 80 излагача на зајечарском тргу

    Град Зајечар и Туристичка организација града Зајечара ће у петак, 2. септембра, на градском тргу бити домаћини гастро каравана који путујући кроз Србију промовише гастрономску понуду градова и општина учесника каравана.

    Више
  • 20
    авг
    На зајечарском Тргу одржано „Хорско вече“

    Наступили су камерни хор „Лавиринт“ и Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“ који су извели разноврстан репертор, од класичне музике до популарних песама страних и домаћих аутора. Програм је започео „Лавиринт“ композицијама „Синг ње анд цхант ит“ Томаса Морлија

    Више
  • 21
    сеп
    Одбрањена титула ајвар мајстора

    Екипа „Златне руке Црноречја“ победник је квалификационог такмичења „Изађи ми на теглу“ у Зајечару. Учеснице су успеле да одбране прошлогодишњу титулу ајвар мајстора и још једном се пласирале у финале које ће се одржати 22. октобра на Златибору.

    Више
  • 16
    авг
    Концерти учесника III Кампа класичне музике

    Вечерас од 20 сати, у сали музичке школе у Зајечару, полазници III Kампа класичне музике припредиће заједнички наступ. Завршни концерт полазника овог кампа биће одржан у среду, 17. августа на Тргу ослобођења са почетком у 19 часова.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.