Вести

Књиге на поклон Фото: Радио Магнум

Књиге на поклон

Матична библиотека „Светозар Марковић“ даривала је књиге библиотеци Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару.

У библиотеци подсећају да је ово друга школа којој се донирају књиге.

Част нам је и задовољство да књиге које поседујемо у довољном броју поклонимо и тиме обогатимо фонд библиотеке ове школе. Верујем да ће наставницима, али пре свега ђацима ове школе те књиге бити од велике користи,

рекао је директор библиотеке Саша Јеленковић.

Овом донацијом употпунићемо наш фонд књига. Овакав гест ће пре свега подстаћи наше ђаке да се што више окрену књизи и читању,

рекла је, захвљујући на поклону, ГорданаМилутиновић.директорка Школе за основно ис редење образовање „Јелена Мајсторовић“.

Матична библиотека "Светозар Марковић" у Зајечару поклонила је крајем октобра прошле године 600 књига Основној школи "Десанка Максимовић". Међу поклоњеним књигама је углавном белетристика, али и друге занимљиве публикације и књиге намењене младима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.