Вести

Туристичка понуда Зајечара на 38.Сајму туризма

Туристичка понуда Зајечара на 38.Сајму туризма

Центар за културу и туризам града Зајечара представиће туристичке потенцијале Зајечар и околине на предстојећем 38.Сајму туризма, који се од 18.до 21.фебруара одржава у Београду.

Туристичка понуда нашег краја базираће се на културним, рекреативним, здравственим и спортским потенцијалима које можемо пружити домаћим и страним посетиоцима, рекао је за „За медију“ директор ЦЕKИТ-а Зоран Стаменковић.

Kао и раније, уз подршку хотелијера, Специјалне болнице у Гамзиградској бањи и Народног музеја, представићемо наше адуте - Царску палату "Феликс Ромулијана", Гитаријаду, бројне друге културне и спортске манифестације и природне лепоте овог дела Србије,

прецизирао је Стаменковић.

Своје туристичке потенцијале и понуду на овогодишњем Сајму туризма, који се одржава под мотом „Где још нисте били?“, представиће више од 1.150 излагача из 55 земаља света. Земља партнер ове култне манифестације је Словенија.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 15
    дец
    Други Новогодишњи базар

    Дух предстојећих празника осећа се у граду. На Тргу ослобођења почео је Новогодишњи базар. На педесетак тезги изложени су разноврсни производи - новогодишњи украси, бројне рукотворине, мед, домаћи сапуни, прерађевине од меса, накит. Изложена роба се може разгледати и купити до суботе.

    Више
  • 08
    дец
    Зајечар обележава Светски дан хорског певања

    Светски дан хорског певања биће обележен у Зајечару у недељу, 11.децембра, заједничким концертом више хорова. Манифестација почиње изложбом "Зајечарски хорови".

    Више
  • 06
    дец
    Новогодишњи базар почиње 15.децембра

    Традиционални Новогодишњи базар и ове године биће одржан од 15. до 17. децембра на Тргу ослобођења у Зајечару. Организатор су Регионална привредна комора Зајечар и ЦЕKИТ.

    Више
  • 16
    јул
    Представљена дела са прошлогодишње колоније "Гамзиград"

    У галерији Народног музеја Зајечар отворена је изложба слика 22. сазива међународне ликовне колоније Гамзиград, која је организована августа 2015. у Гамзиградској бањи. Представило се 11 уметника из Србије, Македоније и Бугарске, који су оставили по два своја дела колонији.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.