Вести

Багремове саднице у реконструисаној улици

Багремове саднице у реконструисаној улици

Радници ЈKП "Хигијена" данас су завршили садњу багремовог дрвећа у делу улице „Светозара Марковића“, од „Призренске“ до раскрснице са улицом „7. Септембра“, чија је реконструкција завршена крајем прошле године. Посађено је укупно 50 садница багрема и то је поклон „Штрабага“ који је обавио радове у овој улици, рекла је Добрила Радосављевић из ЈKП "Хигијене".

Дрвеће је сађено само са једне стране улице због електричних и других каблова. Дрворед ће бити обновљен и у улици „Цара Душана“ након асфалтирања.

До краја месеца почеће и редовно орезивање дрвореда у Зајечару, а према речима Добриле Радосављевић, овај посао радници "Хигијене" почеће у пешачкој зони код позоришта.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 06
    јан
    На терену девет камиона и три грејдера

    Путари су непрекидно на улицама у граду и ка зајечарским селима.Ове године извођач радова је Предузеће за путеве – Штрабаг, са својим подизвођачима, рекао је Драган Аврамовић, надзорни орган зимског одржавања путева ГУ Зајечар.

    Више
  • 06
    јан
    "Штрабаг" чисти снег

    "Штрабаг", који је ове сезоне задужен за зимско одржавање саобраћајница на територији града Зајечара, од синоћ непрестано чисти путне правце по приоритетима. Наложено је да се прочисте прилази вртићима, као и градски трг где ће вечерас бити организована прослава Бадње вечери.

    Више
  • 03
    мар
    Нови дрворед багрема у "Тимочке буне"

    Радници „Зеленила“, зајечарског ЈКП „Хигијена“, данас саде лоптасти багрем у Улици „Тимочке буне“. Биће засађено укупно 25 садница које ће оплеменити изглед улице, а током лета обезбедити хладовину. Наредних дана радници овог предузећа радиће на пролећном засаду на градском тргу.

    Више
  • 30
    окт
    ОГЊЕНОВИЋ: Нема краја грађевинске сезоне, радимо док временски услови дозволе

    У Зајечару су у току реконструкције улица Светозара Марковића и Николе Пашића. Улица Светозара Марковића реконструише се у дужини од 900 метара, на делу од улица Народног Фронта до 7. септембра.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.