Вести

"Штрабаг" чисти снег

На седници Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, који је од јуче у приправности, оцењено је да је „Штрабаг“, коме је поверено зимско одржавање путева, реаговао благовремено и још у уторак увече посипао со на свим важним саобраћајницама, а од синоћ непрестано чисти правце по приоритетима.

Због јаког ветра и сметова, проблема има код Халова и Шипикова, али се очекује да до краја дана буде очишћен снег на свим правцима, који од синоћ у 21 сат непрестано пада.

Наложено је да се прочисте прилази вртићима, као и градски трг где ће вечерас бити организована прослава Бадње вечери.

Грађани и предузетници су у обавези да очисте тротоаре испред својих стамбених и пословних објеката.

Чланови штаба биће приправни и током Божића.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 06
    јан
    На терену девет камиона и три грејдера

    Путари су непрекидно на улицама у граду и ка зајечарским селима.Ове године извођач радова је Предузеће за путеве – Штрабаг, са својим подизвођачима, рекао је Драган Аврамовић, надзорни орган зимског одржавања путева ГУ Зајечар.

    Више
  • 18
    феб
    Багремове саднице у реконструисаној улици

    Радници ЈKП "Хигијена" данас су завршили садњу багремовог дрвећа у делу улице „Светозара Марковића“, од „Призренске“ до раскрснице са улицом „7. Септембра“, чија је реконструкција завршена крајем прошле године. Посађено је укупно 50 садница багрема, дар зајечарског „Штрабага“.

    Више
  • 18
    јан
    Путеви проходни, саобраћај отежан у вишим пределима

    Улице у Зајечару су очишћене, као и путеви према селима, међутим на појединим деоницама има проблема. Саобраћај је због наноса снега отежан у селима у вишим пределима. Квар на далеководима код Салаша и Брусника је отклоњен.

    Више
  • 17
    јан
    Наранџасти метеоаларм у Зајечару - путари чисте снег

    Главне градске улице у Зајечару су очишћене. Механизација Зимске службе чисти територију града од раних јутарњих сати. Истовремено улице се посипају мешавином соли и ризле.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.