Вести

Женски поетски клуб Фото: facebook

Женски поетски клуб "Влат" у "Поезирању"

Казивањем стихова чланица женског поетског клуба „Влат“ у Зајечару је почео дводневни програм „Поезирање“, организован поводом 21.марта – Светског дана поезије.

У препуној сали Народног музеја љубитељима поетског израза своје песме казивале су Сандра Милошевић, Јадранка Бједов, Ирена Јовановић, Марина Милутиновић и Драгана Живковић.

Вече обојено емоцијама употпунио је Камерни хор „Лавиринт“, који је вечерас симболично обележио четврт века од првог јавног наступа.

„Поезирање“ се наставља сутра увече у 19 сати, када ће у галерији Радул беговог конака бити одржана промоција антологије песништва Тимочке крајине под називом „Звуци тимочке лире“. На промоцији ће говорити Љубомир Ћорилић, Слободан Ристовић и Горан Вучковић.

Организатори поетских вечери су Центар за културу и туризам и зајечарски музеј.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 18
    мар
    Поезирање за Светски дан поезије

    Зајечар ће програмом "Поезирање" и дводневним поетским вечерима, обележити 21. март - Светски дан поезије. Kао и ранијих неколико година, звучни записи са поезијом моћи ће да се чују у појединим локалима у граду.

    Више
  • 20
    мар
    Свечани програм поводом Светског дана поезије

    У великој сали зајечарске Музичке школе “Стеван Мокрањац”, женски поетски клуб “Влат”, одржао је свечани програм поводом Светског дана поезије. Организација вечери поезије била поверена Центру за културу и туризам града Зајечара.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.