Вести

У сусрет Дану здравља - удружени против дијабетеса

У сусрет Дану здравља - удружени против дијабетеса

Поводом обележавања Светског дана здравља, Превентивни центар Дома здравља Зајечар, Центар за промоцију здравља Завода за јавно здравље „Тимок“ и Здравствена установа Апотека „Зајечар“ у уторак, 5. априла од 12 до 16 сати, организују јавну манифестацију на Тргу ослобођења у Зајечару.

Манифестација ће бити посвећена дијабетесу, а грађани ће том приликом моћи бесплатно да измере ниво шећера у крви, да преконтролишу крвни притисак, као и да добију савет и демонстрацију о правилној примени инсулина и лекова. Такође, биће организовано и дељење промотивног материјала као и индивидуално саветовање.

У среду, 7. априла, поводом обележавања Светског дана здравља, у великој сали Градске управе у Зајечару, проф.др Саша Живић из Дијабетолошког савеза Србије, одржаће предавање „Дијабетес ове године“.

Почетак предавања је у 17 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.