Вести

Јубилеј представе

Јубилеј представе "Блуз осмех"

Представа "Блуз осмех" премијерно је одиграна 4. априла 1996. године у Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић". Вечерашњим извођењем обележава се двадесет година играња овог комада. На сцени ће од 20 часова наступити Драгана Јовановић, Милутин Вешковић, Влада Милошевић и Марта Јовановић. Режију и текст потписује Мирољуб Недовић.

На конференцији за новинаре одржаној поводом овог јубилеја чуло се да глумци са осмехом улазе у трећу деценију играња једне од најдуговечнијих представа зајечарског театра. Глумица Драгана Јовановић је истакла да је у својој каријери најпоноснија баш на "Блуз осмех" и додала да је ова представа пријемчива публици јер је то једна потпуно обична прича у којој људи препознају своје животе.

Током протеклих месец дана, према речима директора пороришта, Давора Марушића обновљено је 15-ак дечјих и вечерњих представа које су биле на репертоару а на јесен публику очекује нова представа која се припрема за фестивал "Дани Зорана Радмиловића".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.