Вести

Васкршња честитка градоначелника Велимира Огњеновића

Васкршња честитка градоначелника Велимира Огњеновића

Највећи хришћански празник - Васкрс, грађанима Зајечара честитао је градоначелник Велимир Огњеновић.

Драги суграђани,

Желим да радост Ускрса испуни ваше домове, да празничне дане проведете у добром здрављу и расположењу, духовном и свеопштем миру, окружени онима које волите.

Дани Ускрса подсећају нас и на то да животна радост, вера и нада крче пут решавању свакодневних потешкоћа, уливају снагу и животни полет.

У име Града Зајечара, својих сарадника и у своје лично име честитам вам Ускрс.

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе!

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 16
    апр
    ГРАДОНАЧЕЛНИК ЗАЈЕЧАРА УПУТИО УСКРШЊУ ЧЕСТИТКУ

    желим да празник Христовог васкрснућа, као најрадоснији дан у години за све вернике и вернице, дочекате и проведете са својим најближима, окружени љубављу, срећом и божјим благословом.

    Више
  • 24
    јан
    Градоначелник Велимир Огњеновић поднео оставку

    Градоначелник Велимир Огњеновић поднео је неопозиву оставку на место градоначелника Зајечара. У образложењу наводи да се на тај потез одлучио због уштеде у буџету, како би локални избори моглу бити одржани истовремено са председничким изборима овог пролећа.

    Више
  • 30
    дец
    Новогодишња честитка градоначелника Велимира Огњеновића

    Испраћамо тешку годину, пуну одрицања и тешких одлука, годину у којој смо показали да рад и упорност доносе резултате, без обзира на потешкоће. Чека нас пуно посла, али чврсто верујем у наш заједнички успех, поручује градоначелник Велимир Огњеновић у новогодишњој поруци грађанима Зајечара.

    Више
  • 27
    дец
    Новогодишњи пријем: У 2017.годину улазимо са више оптимизма

    Традиционални Новогодишњи пријем за званице из јавног живота града данас је у фоајеу Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ приредио градоначелник Велимир Огњеновић са најближим сарадницима.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.