Вести

Седница Савета за здравље

Седница Савета за здравље

Поводом 20.априла - Међународног дана заштите од буке, представници еколошке инспекције и саобраћајне полиције известили су чланове Савета за здравље града Зајечара о дозвољеном нивоу буке, мерењима и превентивним мерама које се предузимају.

На седници је било речи о мерењу аерозагађења на територији града и контроли хране на зеленој пијаци у Зајечару.

Савет је усвојио Извештај о раду Саветника пацијената у првом тромесечју 2016.године и разматрао извештај о раду заштитника права осигураника у Дому здравља и Општој болници у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 31
    мај
    Мајске активности Савета за здравље

    Поводом Недеље здравља уста и зуба Завод за јавно здравље „Тимок“ организоваће 3.јуна манифестацију „Осмехни се здраво“ речено је на седници Савета за здравље града Зајечара.

    Више
  • 24
    мар
    Савет за здравље: Месец борбе против рака

    Чланови Савета за здравље града Зајечара разговарали су на данашњеј седници о активностима којима се обележава Месец борбе против карцинома. Оснивни циљ свих активности је подизање свести о редовној контроли здравља и унапређење здравствене културе станивништа.

    Више
  • 16
    мар
    Савет за здравље о активностима током ванредне ситуације

    По препоруци Сталне конференције градова и општина одржана је ванредна седница Савета за здравље града града Зајечара, на којој су анализиране активности свих надлежних сукоба током трајања ванредне ситуације одбране од поплава у Србији.

    Више
  • 14
    феб
    Савет за здравље о превенцији карцинома грлића материце

    Сваког дана у Србији од рака грлића материце оболе четири жене, а једна изгуби битку са овом болешћу. И док је стопа оболевања на републичком нивоу 23,2 на 100.000 жена, у овом делу Србије је скоро двоструко већа, чак 43,6. На ову неславну статистику подсетили су чланови Савета за здравље град Зајечар.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.