Вести

Почиње акција

Почиње акција "Мај - месец чистоће"

Град Зајечар и овог пролећа организује еколошку акцију „Мај - месец чистоће“.

Пријаве се подносе месним заједницама до 31.маја, након чега ће стручна комисија обићи све пријављене учеснике.

Признања се додељују у категоријама: најуређенији балкон, двориште, пословни простор, школско двориште, најлепша улица, најсређенија окућница око стамбених зграда и дечијих вртића.

Проглашење победника пролећне акције заказано је за 2.јул у великој сали Градске управе Зајечар.

Ово је трећа сезона акције „Мај – месец чистоће“, а прошле године је организована и јесења еколошка кампања „Септембар – месец чистоће“.

Свеукупна победница акције од септембра Мирјана Мијалковић из Зајечара ове године је члан комисије за избор најбољих учесника акције „Мај –месец чистоће“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 04
    мај
    "СПАСИМО ВАЗДУХ": Велика акција чишћења Грлишког језера

    Велика акција чишћења Грлишког језера под слоганом "Спасимо ваздух" организована је овог викенда на иницијативу младих, а у организацији Друштва Рома у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији”,

    Више
  • 02
    јул
    Николићи - победници акције "Мај-месец чистоће"

    Љубинка и Петар Николић свеукупни су победници треће сезоне акције „Мај – месец чистоће“, саопштено је на свечаној додели признања најуспешнијим учесницима ове еколошке акције коју организује Град Зајечар.

    Више
  • 28
    јун
    Додела признања најбољима у трећој сезони еколошке акције

    Град Зајечар прогласиће најуспешније учеснике акције „Мај-месец чистоће“ на пригодној свечаности 2.јула, у великој сали Градске управе. Ово је трећа сезона акције „Мај – месец чистоће“, а прошле године је организована и јесења еколошка кампања „Септембар – месец чистоће“.

    Више
  • 19
    јун
    У суботу проглашење победника акције „Мај- месец чистоће“

    Доделом признања најуспешнијим учесницима сутра се завршава еколошка акција „Мај – месец чистоће града Зајечара“. На пригодној свечаности, заказаној за 11 сати у великој сали Градске управе Зајечар, биће саопштени победници акције.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.