Вести

Невреме у Зајечару

Невреме у Зајечару

Зајечар је данас, десетак минута пре поднева, захватило невреме које је почело јаким ветром, а затим се на град сручила обилна киша повремено праћена градом величине лешника.

Kако сазнајемо, ово невреме које је трајало више од 20 минута, оборило је дрво у кругу зајечарског Здравственог центра. И у граду је било пуно поломљених грана, али и саобраћајних знакова и водених површина, нарочито у центру града где сливници нису могли да приме толику количину воде.

Kако сазнајемо у зајечарској Метеоролошкој станици, данас је пало 40 литара кише по метру квадратном.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 02
    авг
    Могуће обилне падавине на територији града Зајечара

    Поштовани суграђани, не територији Зајечарског округа на снази је наранџасти метео аларм, локална појава грмљавина са градом и количином падавина већом од 20 l/m2 за 3h. Молимо Вас, да на време преузмете све мере превенције и заштите своју имовину.

    Више
  • 20
    апр
    Помоћ у концентрату за зајечарска газдинства

    Сточну храну за свиње, краве и коке носиље, у оквиру подршке Европске уније, добило је данас 113 произвођача са територије града Зајечара чија су газдинства претрпела штету од поплава, леда и града 2014. године.

    Више
  • 17
    авг
    Концерт на киши

    На зајечарском скверу вечерас је организован завршни концерт учесника III Kампа класичне музике, који је претходних дана одржан у музичкој школи. Други део концерта публика је испратила са кишобранима, због кише која је почела након половине програма.

    Више
  • 16
    јул
    Виши водостаји, нижа температура

    Након јаке и обилне кише која је од 21 сат синоћ до рано јутрос падала на територији Града Зајечара, водостаји оба Тимока су порасли за 15 до 20 центиметара, али су далеко испод редовне одбране од поплава. На снази је и даље црвено упозорење надлежних служби.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.