Вести

Обустава саобраћаја у центру града у недељу ујутро

Обустава саобраћаја у центру града у недељу ујутро

У недељу 3.јула, од 5,00 до 8,00 сати, у улици „Николе Пашића“, од кружног тока до раскрснице са „Доситејевом улицом“; у улици „Светозара Марковића“, од кружног тока до раскрснице са улицом „Војводе Мишића“; у улици „Љубе Нешића“, од кружног тока до раскрснице са улицом „Костадина Костадиновића Чауша“ и у улици „Трг ослобођења“ биће привремено обустављен саобраћај за све врсте моторних возила.

Саобраћај се обуставља због обележавања хоризонталне сигнализације.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 02
    феб
    Зајечарско позориште: Обележавање 75 година постојања

    Програм обележавања 2. фебруара – Дана позоришта, када се навршава 75 година од прве премијере професионалног зајечарског театра, започео је вечерас фантастичним концертом Гудачког електричног квартета “Динамика мјузик”.

    Више
  • 09
    нов
    Зајечар у четвртак обележава Дан примирја у Првом светском рату

    Полагањем венаца на Споменик погинулим Тимочанима на Тргу ослобођења у Зајечару, обележиће се овај значајан датум из историје нашег народа.

    Више
  • 07
    нов
    Уређење зелених површина у граду

    У Зајечару је у току зимско одржавање зелених површина. Радници ЈП „Хигијена“ уклањају лишће са травњака, саде траву и цвеће. Добрила Радосављевић из Радне јединице „Зеленило“ за сутра најављује почетак уређења простора у близини три чесме у Котлујевцу.

    Више
  • 20
    јун
    Обележавање улица у Зајечару

    У Зајечару је данас почело обележавање хоризонталне сигнализације. Према речима надлежних, ускоро почиње постављање вертикалне сигналиације, а радови ће трајати тридесетак дана.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.