Вести

Паркиралишта за мопеде и мотоцикле

Паркиралишта за мопеде и мотоцикле

Одељење за локални економски развој, привреду и друштвене делатности Градске управе допунило је Решење о техничком регулисању саобраћаја у граду, како би била обележена места за паркирање мотоцикала и мопеда.

Возачи двоточкаша сада ће моћи да их паркирају на шест локација у самом центру граду, на Тргу ослобођења, Доситејевој, Крфској и на раскрсници улица Љубе Нешића и Светозара Марковића.

Обележено је укупно 26 паркинг места.

Иницијативу за одређивање локације за паркирање мотоцикала и мопеда у граду разматрали су чланови Савета за безбедност саобраћаја 1.јула. Од иницијативе до реализације идеје прошло је двадесетак дана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 01
    јул
    СБС о паркирању мотоцикала

    Од 20.јуна, када је почело обележавање хоризонталне сигнализације у граду, урађено је 32% од планираних радова, речено је на данашњој седници Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара.

    Више
  • 05
    јан
    Чишћење снега на паркиралиштима

    Радници ЈКП „Зајечарпаркинг“ од јутрос рашчишћавају снег са паркиралишта у граду. На Божић, 7. јануара, паркирања на јавним паркиралиштима у Зајечару биће бесплатно.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.