Вести

СБС о паркирању мотоцикала

СБС о паркирању мотоцикала

Од 20.јуна, када је почело обележавање хоризонталне сигнализације у граду, урађено је 32% од планираних радова, речено је на данашњој седници Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара.

За комплетно обележавање 30 улица првог и другог приоритета предвиђено је близу 2,27 милиона динара.

Радови ће бити завршени за двадесетак дана, како је и планирано.

На скупу је разматрана и иницијатива за одређивање локације за паркирање мотоцикала и бицикала у граду. Формирано је радно тело савета које ће до 15.јула размотрити могућности и поднети предлог Градском већу за измену Одлуке о паркиралиштима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 13
    мар
    Заседао Савет за безбедност саобраћаја града Зајечара

    Седницом је председавао градоначелник Зајечара и председник Савета Бошко Ничић. На седници је усвојен Програм рада Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на подручју локалне самоуправе Зајечар за 2023.годину.

    Више
  • 16
    мај
    Зајечар: Одржана седница Савета за безбедност саобраћаја

    авет за безбедност саобраћаја града Зајечара је на јучерашњој седници донео закључак и поднео иницијативу да се с обзиром на лоше стање коловоза у улици Железничкој у Зајечару, ограничи кретање одређеним категоријама теретних возила.

    Више
  • 05
    сеп
    Септембар - месец саобраћајне едукације првака

    Од 20.јуна до 30.јула у улицама првог и другог приоритета, као и у зони у близини основних и средњих школа, дечјих вртића и Дома ученика средњих школа урађена је хоризонтална сигнализација, речено је на седници Савета за безбедност саобраћаја. У септембру је предвиђена саобраћајна едукација првака.

    Више
  • 05
    авг
    Чека се објашњење ЈП "Железнице Србије"

    У допису упућеном 3.августа ЈП „Железнице Србије“ градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић затражио је објашњење због чега је са пружног прелаза „Вражогрначка рампа“ повучено особље задужено за функционисање рампе на том прелазу, чиме је озбиљно угрожена безбедност учесника у саобраћају.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.