Вести

Враћено особље на пружни прелаз „Вражогрначка рампа“

Враћено особље на пружни прелаз „Вражогрначка рампа“

На допис којим је од „Железница Србије“ градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић тражио објашњење зашто је мимо потписаног уговора и без обавештења са пружног прелаза Вражогрначка рампа уклоњено особље, чиме је угрожена безбедност свох учесника у саобраћају, стигао је одговор Душана Гарибовића, в.д.генералног директора Инфраструктуре Железнице Србије А.Д.

У одговору се наводи да од 19 сати увече 5.августа на пружном прелазу Вражогрначка рампа поново раде чувари прелаза који рукују браницима, а да их претходних дана није било због недостатка особља.

Директор Гарибовић обавестио је градоначелника Огњеновића да ће ово предузеће предузети све неопходне мере како се оваква ситуација не би више поновила.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.