Вести

Васић поклонио телевизор ШОСО Фото: facebook

Васић поклонио телевизор ШОСО "Јелена Мајсторовић"

Kолектив и ученици Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару, добили су данас на поклон телевизор, дар Фонда "Жељко Васић" и Фондације "Искорак".

Донацију им је уручио популарни зајечарски певач који је ТВ добио учешћем у квизу "Шести круг" на РТС-у током Олимпијаде.

Ово је један скроман поклон којим смо ја и моји пријатељи из фондације Искорак хтели да скренемо пажњу пре свега на децу са посебним потребама, јер је њима свака пажња преко потребна. Сматрам да се ми као јавне личности морамо укључити и да будемо хумани, како би скренули пажњу на неке лоше ствари које се дешавају у друштву. Морамо да бринемо једни о другима јер то је једини спас. У том смислу сам и ја мало више пажње посветио свом граду, јер сам схватио да му је то преко потребно, али и целој Тимочкој крајини, нарочито у последње време,

рекао је Васић.

Велику радост због поклона, али још више због доласка певача у њихов интернат, ђаци су исказали поклонима које су лично припремили за госта, а он им је даривао и неколико својих ЦД-а.

Директорка школе Гордана Милутиновић захвалила је дародавцима и позвала људе добре воље да помогну око уређења фасаде ове школе.

У име Фондације "Искорак" Дејан Перић захвалио је Васићу што својим фондом промовише хуманитарни рад и активно учествује у животу свог родног града.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.