Вести

Акција

Акција "Еко патроле"

Неформална омладинска група „Еко патрола“ данас је започела садњу 10 младица јавора и монтажу 10 висећих канти за смеће у зајечарском насељу Подлив, код чесме у „Војничкој улици“.

Омладински волонтерски пројекат „Еко патрола“ спроводи неформална омладинска група „Еколошка патрола Јаз“ у оквиру националног програма „Млади су закон“, уз подршку ресурс центра за Зајечарски и Борски округ - Одреда извиђача „Ђорђе Симеоновић“ Зајечар.

Свима који су помогли у реализацији пројекта, од надлежног министарства, преко локалне самоуправе, III Месне заједнице и зајечарских скаута, до средњошколаца, у име „Еко патроле“ захвалио је Небојша Николић, док је Младен Радовановић изразио уверење да ће ова еколошка група и даље организовати акције очувања животне средине.

Завршници пројекта, осим чланова „Еко патроле“ и грађана из тог дела града, присуствовали су и помоћница градоначелника Сузана Стаменковић и председник Савета III МЗ Дејан Тодоровић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.