Вести

Семинар Агенције за борбу против корупције

Семинар Агенције за борбу против корупције

Представници Агенције за борбу против корупције одржали су данас семинар у Градској управи Зајечар за функционере локалних самоуправа, директоре јавних предузећа и установа и чланове управних и надзорних одбора.

Највише речи било је о обавезама функционера и органа власти да о свим променама редовно обавештавају Агенцију за борбу против корупције, затим о сукобу интереса и о контроли имовине и прихода функционера.

На овај скуп, осим представника Града Зајечара позвани су функционери из Неготина, Мајданпека, Бора, Kладова и Жагубице.

Агенција има најбољу сарадњу са Војводином за коју истичу да је ревносна, Борски и Зајечарски округ су златна средина, док југ Србије не посвећује довољно пажње обавезама које има према Агенцији, истакнуто је на скупу у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 24
    јан
    Предавање за повртаре у склопу помоћи ФАО

    Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација, у сарадњи са локалном самоуправом, организује у среду у Звездану предавање за повртаре. ФАО је до сада обезбедио пољопривредне пакете за више од 650 пољопривредника на територији града Зајечара, чија је укупна вредност већа од 120.000 евра.

    Више
  • 04
    апр
    Душан Фировић остаје члан Градског већа

    Душан Фировић остаје члан Градског већа. Овакву одлуку донели су одборници Скупштине града тајним гласањем. Предлог за његово разрешење поднео је градоначелник Велимир Огњеновић након што је Агенција за борбу против корупције препоручила његово разрешење.

    Више
  • 14
    мај
    Каква је будућност новинарства?

    "Да ли ће грађанско новинарство победити извештавање професионалних новинара?" само једна је од тема едукативног семинара који је одржан у Градској управи Зајечар.

    Више
  • 18
    јул
    Евиденција спортских објеката - законска обавеза

    Законом о спорту, усвојеном још 2011.године, предвиђено је вођење прецизне евиденције у области спорта, мада и даље има спортских објеката који нису евидентирани. О законским обавезама данас је било речи на семинару у Зајечару, одржаном у организацији Спортског савеза.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.