Вести

"UniCredit Bank" донирала рачунарску опрему ГУ Зајечар

У складу са скромним могућностима, али и уз подршку донатора и захваљујући пројектима које град реализује, зајечарска локална самоуправа настоји да унапреди квалитет услуга, да буде боља и ефикаснија.

Томе ће допринети и донација „Уникредит банке“ у рачунарској опреми која је данас допремљена. Реч је о 10 рачунара и исто толико монитора, рекла је Сузана Стаменковић, помоћница градоначелника.

Иако је опрема коришћена, она ће итекако значити, како бисмо пре свега заменили старе расходоване компјутере. У име града Зајечара захваљујем Уникредит банци на овој донацији.

Подсетићу вас да је и у оквиру пројекта „е-Управа по мери грађана“ набављена нова, савремена опрема неопходна за модрерно пословање. У Градску управу пристигла су два сервера, веб сервер, више рачунара, монитора и штампача, два дигитална фотоапарата, три фотокопир апарата, пројектор, клима уређаји и друга опрема. И што је наважније приступне лиценце за сервере.

нагласила је Сузана Стаменковић.

Пристигла опрема биће распоређена у стручне службе Одељења за привреду и друштвене делатности.

Град Зајечар ће и убудуће наставити да гради партнерство са грађанима и настојати да непрестано подиже квалитет услуга на виши ниво.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.