Вести

Породиљама исплаћена накнада за децембар

Породиљама исплаћена накнада за децембар

Из градског буџета исплаћене су новчане накнаде за породиље, за месец децембар.

Према подацима Одељења за буџет и финансије, на рачуне 24 породиље пребачено је 610.000 динара.

Претходних дана индиректним корисницима буџета распоређена су и уплаћена средства пристигла из републичке касе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 07
    дец
    Новембарске накнаде за породиље

    Из буџета града данас су исплаћене накнаде за породиље у укупном износу од 850.000 динара. Током 2016.године успостављена је редовност у исплати свих давања из буџета града Зајечара.

    Више
  • 11
    авг
    Закључак Уставног суда

    Уставни суд одбацио је иницијативу за покретање поступка за оцену уставности и законитости Одлуке о накнади за коришћење грађевинског земљишта, коју је 2013.године усвојио Привремени орган, наводи се у Закључку који је достављен Скупштини града Зајечара.

    Више
  • 22
    мар
    Усвојен Предлог одлуке о првом допунском буџету за 2015. годину

    Одборници Скупштине Града Зајечара, на данашњој седници, изгласали су Предлог одлуке о првом допунском буџету за 2015. годину, као и Предлог одлуке о ангажовању екстерног ревизора.

    Више
  • 22
    јан
    ЗАЈЕЧАР ЈЕДНОГЛАСНО: Плате функционера мање, интерес породиља и деце на првом месту

    На иницијативу председника Скупштине града Зајечара Саше Мирковића на Скупштини града Зајечара одржаној 19. јануара затражио од градоначелника Велимира Огњеновића и градског већа да се повуче предлог о смањењу накнада породиљама за прво, друго и треће дете.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.