Вести

Ниже цене чланарине

Ниже цене чланарине

Матична библиотека “Светозар Марковић” у Зајечару снизила је цене годишњег и полугодишњег уписа.

Шестомесечна чланарина за одрасле износи 300 динара, а годишња 500. Ученици и студенти за исти период плаћају 200, односно 300 динара. Породични упис кошта 1000 динара.

Дневне и месечне библиотечке услуге задржале су прошлогодишње цене и износе 50 односно 100 динара за све категорије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 20
    апр
    Певачка група "Јелек" пред зајечарском публиком

    Зајечарска певачка група ЈЕЛЕK приредила је вечерас у Читалишту библиотеке концерт изворних народних песама нашег краја. Публика је имала прилику да чује 11 певачких и инструменталних песама из неколико села Тимочке крајине.

    Више
  • 15
    дец
    Допринос зајечарске библиотеке манифестацији Ноћ књиге

    По петнаести пут Ноћ књиге биће обележена у петак и у Зајечару, од 17 сати до поноћи, а овој акцији прикључила се и зајечарска библиотека „Светозар Марковић“. Зајечарска библиотека у Ноћи књиге обнавља чланарину за 300 динара уз фискални исечак за купљену књигу у књижари Kалиграф.

    Више
  • 13
    феб
    Књиге на поклон

    Матична библиотека „Светозар Марковић“ даривала је књиге библиотеци Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару. Ово је друга донација зајечарским школама. Крајем октобра прошле године Основној школи "Десанка Максимовић" поклоњено је 600 књига.

    Више
  • 25
    дец
    Најмлађи Зајечарци пишу Деда Мразу

    Данас истиче рок за доставу писама најмлађих Зајечараца Деда Мразу на јавни позив Матичне библиотеке „Светозар Марковић“. Од пристиглих писама зајечарска библиотека ће организовати изложбу у уторак, 29. децембра од 12 сати, а најинтересантнија писма прочитаће Деда Мраз лично.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.