Вести

Путеви проходни,а на Црном Тимоку има леда

Путеви проходни,а на Црном Тимоку има леда

Сви путни правци и саобраћајнице на територији града Зајечара су проходни. Екипе зимске службе одржавања путева су током ноћи пробиле снежне блокаде у вишим пределима и завршавају пут према Табаковцу, као и пут Горња Прлита-Аврамица-Грљан.

У граду су све улице проходне, а власници стамбеног и пословног простора подсећају се на обавезу чишћења тротоара испред својих објеката.

Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода за данас је на територији града Зајечара најављено нових 10 цм снега, као и ветар умереног интензитета.

Препорука је да се не креће на пут без преке потребе, а механизација и људство зимске службе за одржавање путева ће и даље отклањати снег.

Због ниских темепратура црвени аларм је и даље на снази.

На Црном Тимоку има танког леда, па се грађанима скреће пажња да не покушавају да ходају по њему.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 19
    јан
    Богојављење у Зајечару: Немања Трифуновић победник пливања за Часни крст

    На Црном Тимоку у Зајечару одржано је традиционално 10. пливање за Часни крст на велики хришћански празник Богојављење. Победник у пливању за Часни крст у Зајечару је припадник Ватрогасно-спасилачке јединице Зајечар Немања Трифуновић.

    Више
  • 14
    јан
    Пливање за часни крст у Зајечару

    СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ТИМОЧКА И ГРАД ЗАЈЕЧАР ЧАСТ НАМ ЈЕ И ЗАДОВОЉСТВО ПОЗВАТИ ВАС ДА НА БОГОЈАВЉЕЊЕ, У СУБОТУ, 19. ЈАНУАРА 2019. ГОДИНЕ СВОЈИМ ПРИСУСТВОМ УВЕЛИЧАТЕ ЦЕНТРАЛНУ ПРОСЛАВУ ПРАЗНИКА БОГОЈАВЉЕЊА У ТИМОЧКОЈ КРАЈИНИ И СВЕЧАНОСТ VII ПЛИВАЊА ЗА ЧАСНИ КРСТ НА ЦРНОМ ТИМОКУ, НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ У ЗАЈЕЧАРУ.

    Више
  • 09
    нов
    Оба Тимока испод редовне линије одбране од поплава

    За последњих 48 сати на територији Зајечара пало је близу 80 литара кише по метру квадратном. Према мерењима од 7 сати ниво Белог Тимока је 110 цм, а Црног Тимока 140 цм.

    Више
  • 03
    сеп
    Радови на Тимоку вредни пет милиона динара

    На Црном Тимоку изводе се редовни радови на одржавању комплетног одбрамбеног система насипа на целом потезу од Вражогрначког моста до Сокобањске улице. Цео систем за одбану, након ових радова, биће исправан и ефикасан. Вредност радова је 5 милиона динара.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.