Вести

Ускршњи базар: Промоција тимочких производа Фото: РПК

Ускршњи базар: Промоција тимочких производа

У организацији Привредне коморе Србије -Регионалне привредне коморе Зајечарског и Борског управног округа и Центра за културу и туризам града Зајечара на Тргу ослобођња отворена ја тродневна традиционална манифестација – Ускршњи базар.

На једном месту окупили су се произвођачи вина, ракија, меда, лековитог биља, месних прерађевина, рукотворина...

Ускршњи базар је отворио Драган Стевановић, државни секретар у Министарству привреде.

Kолико год да ова манифестација изгледа локално, ово је шанса да се ви видите, да изложите своје производе и да покажете јавности чиме се бавите и шта производите, да размените искуства. 2017. година је прва година у деценији предузетништва. Апсолутно смо отворени за сваки вид сарадње и подршке,

поручио је излагачима на отварању Стевановић.

Члан Привременог органа Срђан Недељковић сматра да базар представља прави начин промоције малих предузетника, али и пољопривредника.

Пољопривреда мора да буде носећа грана у нашем граду. Овај сајам нам потврђује да се пољопривреда може презентовати и на локалном, али и на ширем нивоу,

казао је Недељковић.

Дејан Тошић, дирекотор Привредне коморе Србије -Регионалне привредне коморе Зајечарског и Борског управног округа каже да основни циљ ове манифестације јесте афирмација локалних традиционалних производа. Да Тимочка крајина има шта да понуси сведочи и присуство више од 100 излагача.

Ускршњи базар ове године има и пратеће догађаје, позоришну представу „Мој град чаробан и млад“ и хуманитарну акцију.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.