Вести

Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

Почетак грађевинске сезоне означио је и почетак радова на изградњи канализационе мреже у више улица у Зајечару. Данас су радови почели у Улици “Драгојла Дудућа”, у дужини од 193 метра, а наредних дана канализациону мрежу добиће и станари : “Авнојске”, “Звезданске”, “Браће Рибникар”, “Жарка Зрењанина” и улице између “Драгојла Дудића” и “Филипа Вишњића”.

У обиласку радова данас је био Стефан Занков, заменик председника Привременог органа.

У питању је програм који је уговорен и започет неких ранијих година. Предвидели смо и уређење јаруге кроз насеље Подлив у вредности од 3 милиона и 155 хиљада динара. Иначе, вредност уговорених радова је 5 милиона 172 хиљада динара, а то је укупно 8 милиона 327 хиљада динара које смо определили за ове намене,

рекао је Занков.

У разговору са станарима ових улица Занков је нагласио да после финансијске консолидације могу да се заврше радови који су започети пре неколико година.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 23
    јан
    РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЗАЈЕЧАРУ

    Председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков потписао је данас Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месних заједница на подручју града Зајечара, који ће бити одржани 18. марта 2018. године.

    Више
  • 02
    јун
    У Зајечару формирана нова власт -Бошко Ничић градоначелник

    На предлог Стефана Занкова председника Скупштине града, Бошко Ничић је изабран за градоначелника Зајечара. Новоизабрани градоначелник Зајечара Бошко Ничић обраћајући се одборницима и образлажући предлог кандидата за заменика градоначелника и чланове Градског већа говорио је и о будућим плановима.

    Више
  • 18
    апр
    "Банатска улица" под асфалтом

    Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

    Више
  • 14
    апр
    Занков: Двоструко више пара за летње одржавање саобраћајница

    Попуњавањем рупа у Улици “Краљевића Марка”, у Зајечару је почело летње одржавање саобраћајница. Ове године је у буџету за ту намену обезбеђено двоструко више пара него лане, укупно 34 милиона динара.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.