Вести

8.

8. "Тиквијада" у Николичеву

У Дому културе у Николичеву 6. октобра биће одржана осма по реду „Тиквијада“.

У оквиру манифестације биће приређена изложба „Тиква као храна, лек и украс“, а предвиђен је и наступ културно-уметничких друштава: „Илинско врело“ из Илина,“Граничар“ из Халова и „Градец“ из Градскова.

Почетак програма је у 12:00 сати.

Организатори манифестације су Установа Народно позориште Тимочке Крајине- Центар за културу „Зоран Радмиловић“ и Месна заједница Николичево, а покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 02
    окт
    Одржана 12. Тиквијада у Николичеву

    У Николичеву је јуче одржана традиционална манифестација, 12. по реду „Тиквијада“. У богатом културно-уметничком програму, одржаном током вечери у препуној сали Дома културе, наступило је шест КУД-ова: из Халова, Градскова, Гамзиграда, Рготине, Вражогрнца и Дубочана.

    Више
  • 07
    окт
    Одржана 9. Тиквијада у Николичеву

    У пуној сали Дома културе у Николичеву у суботу је одржана је 9. Тиквијада. Посетиоци су на изложби “Тиква као храна, лек и украс” имали прилику да виде више врста тикви, од најмањих украсних тиквица до највећих белих бундева.

    Више
  • 04
    окт
    9. Тиквијада у Николичеву

    Већ по традицији, биће отворена изложба „Тиква као храна, лек и украс“, а потом приређен пригодан културно-уметнички програм. Наступиће зајечарски КУД-ови „Никола Пашић“ и „Пензионер“. Почетак манифестације је у 12 сати.

    Више
  • 08
    окт
    Одржана 8. “Тиквијада”

    У препуној Сали Дома културе у Николичеву одржана је 8. “Тиквијада”, манифестација коју су у овом селу основали Даница и Сергеј Крижановић.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.