Вести

Представа  ,,Ивица и Марица“ одушевила публику!

Представа ,,Ивица и Марица“ одушевила публику!

Представа ,,Ивица и Марица“ , коју је по мотивима бајке Браће Грим адаптирао Миливоје Млађеновић а режирала Корнелија Каменова одушевила је зајечарску публику. Како малишане, тако и њихове родитеље који су громогласним аплаузом наградили глумце Народног позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ у пуној сали зајечарског театра.

У питању је обнова представа из фебруара 2009 године коју су радо гледале бројне генерације деце. Вечерас су најмлађи уживали у игри нових, млађих глумаца Бранислава Мијатовића и ирене Станковић, који су тумачили Ивицу и Марицу, али и оних старијих : Наташе Петровић у улози вештице, Предрага Грбића , који је тумачио оца , Јелене Рајић у улози зле махехе, Милоша Ђуричића и Вујадина Милошевића у улогама дрвећа које говори, Животе Вечитог и Животе Речитог.

Представа,, Ивица И Марица“ зајечарског Позоришта гледа се без даха и у њој се ужива до последњег минута.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.