Вести

Представа

Представа "Примадоне" у Зајечару

На сцени зајечарског Позоришта у уторак 11.децембра 2018.године од 20:00 сати биће изведена представа ПРИМАДОНЕ , у адаптацији и режији Ирфана Менсура. Играју Тања Бошковић и Рада Ђуричин.

Две жене, две глумице, две примадоне. Живе у напуштеном позоришту с надом да ће га сачувати од рушења. Волеле су истог човека, директора, главног глумца и режисера тог позоришта. Једна му је била жена, а друга љубавница. Рада Ђуричин као удовица, Дара, и Тања Бошковић као љубавница, Милена, граде ову, у исто време, духовиту и трагикомичну причу, о старом, сентименталном ривалству, о љубави и нади, о сновима и јави, о промени, о победи …

Значајан сегмент представе су песме које изводе ове две примадоне нашег позоришта, за које је оригиналну музику урадио Александар Сања Илић, док је Менсур аутор текстова.

Цена карте је 400 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.