Вести

Одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића

Одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића

У зајечарском театру синоћ је одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића и његову породицу.

Прикупљено је 35880,00 динара.

Људи добре воље, који су били у могућности ,донирали су и више пара од цене карте .

Зајечарци окупљени да би помогли малом Немањи и његовој породици у борби против тешке болести и за побољшање квалитета живота , уживали су у програму који су организовали Народно позориште Тимочке крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић и Школа аргентинског танга ,,Алегриа“ из Зајечара.

Осим плесача аргентинског танга из „Алегрие“, Саше Стаменковића и Татјане Пауновић, наступили су градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“, под руководством Маје Миленковић, Градски фолклорни ансамбл „ЗОРА“ чији је руководилац Ненад Петковић и наставници музичких школа из Зајечара и Неготина : Душан Ђорђевић, хармоника, Предраг Ристић, клавир и Владимир Васиљевић, кларинет.

Учесници програма и посетиоци показали су да није тешко бити хуман и да наше мало неком значи много!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.