Вести

 У Великом Јасеновцу одржано 7. Јасеновачко лето

У Великом Јасеновцу одржано 7. Јасеновачко лето

У суботу 27. јула у Великом Јасеновцу одржанa је седма по реду манифесстација под називом Јасеновачко лето – Сабор народног стваралаштва. Учесници су мало после 19.00 часова програм почели свечаним дефилеом.

Убрзо након тога отпочео је културно-уметнички програм у оквиру кога су се публици представили: КУД „Граничар“ из Халова, КУД „Стеван Мокрањац“ из Неготина, КУД „Зоран Гајић“ из Рготине и КУД „Велимир Маркићевић“ из Мајданпека, као и Фолклорни ансамбл из Куле, Бугарска.

Манифестацију су организовали Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу "Зоран Радмиловић" и Месна заједница Велики Јасеновац. Покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.