Вести

Зајечар: Чишћење корита Црног Тимока

Зајечар: Чишћење корита Црног Тимока

У току је чишћење дела корита Црног Тимока, на простору купалишта „Попова плажа“ ( од дрвеног моста до бране).

Радници ЈКП ”Тимок Одржавање”, ЈКП „Водовод“ Зајечар, као и људи добре воље, увелико чисте корито Тимока од траве и алги, насталих због изузетно високих температура.

Чишћење корита се наставља и сутра.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 06
    феб
    Водостаји тимочких река у порасту

    Према најновијим мерењима кота Белог Тимока је 140 цм, а Црног Тимока 170 цм. Нивои река у књажевачком и бољевачком крају су и даље у благом порасту, али се процењује да неће изавати озбиљније проблеме.

    Више
  • 05
    мај
    Жути метео аларм у Тимочкој крајини

    Водостаји оба Тимока на територији Зајечара су у опадању у односу на синоћ, показују последња мерења надлежних служби. Ниво Црног Тимока је 200 цм, а Белог Тимока 70 цм.

    Више
  • 04
    мај
    Расту водостаји тимочких река

    У Тимочкој крајини пада слаба киша и водостаји свих река су у односу на синоћ у порасту од 40 до 60 центиметара. Мерења у 8 сати показују да је ниво Белог Тимока 100 цм, а Црног Тимока 190 цм.

    Више
  • 11
    мар
    Огњеновић: Ситуација стабилна - Штаб у приправности

    Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима данас је обишао водотокове у граду. Нивои оба Тимока на подручју Зајечара су испод редовне линије одбране од поплава, али Штаб за ванредне ситуације већ данима има двадесетчетворочасовно дежурство и предузима све превентивне мере одбране од поплава.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.