Вести

ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БАЊСКО-ТУРИСТИЧКОГ КОМПЛЕКСА „НИКОЛИЧЕВО”

ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БАЊСКО-ТУРИСТИЧКОГ КОМПЛЕКСА „НИКОЛИЧЕВО”

Jавни увид у Нацрт Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” обавиће се у трајању од 30 дана, од 27.01.2020. до 25.02.2020. године.

Материјал се може погледати сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, ул. Крфска бр.4 у Зајечару, а обавештења се могу добити на истој адреси 1. спрат, канцеларија бр. 2 од 07,30 до 15,30 часова.
Нацрт плана је доступан и у дигиталном облику на званичној интернет страни Града Зајечара (www.zajecar.info).

Јавна презентација ће бити одржана дана 05.02.2020. године са почетком у 12:00 часова у сали Скупштине града, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару.

Примедбе на Нацрт Плана детаљне регулације физичка и правна лица могу доставити у писаној форми Одељењу за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, Градске управе Града Зајечара, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару, у току трајања Јавног увида закључно са 25.02.2020. године.

Јавна седница Комисије за планове на којој ће бити разматране достављене примедбе током Јавног увида биће одржана дана 11.03.2020. године, са почетком у 12:30 часова у сали Скупштине града, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару.
Јавној седници могу да присуствују и усмено образложе поднете примедбе физичка лица и представници правних лица који су поднели примедбе у писаном облику у току трајања Јавног увида.

Лице овлашћено од стране надлежног органа за давање обавештења је Главни урбаниста града Зајечара дипл.инж.арх.Иван Стојановић, контакт: 019 444-600, ivan.stojanovic@zajecar.info

Израду Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево“ финансира Европска унија у сарадњи са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 02
    окт
    Одржана 12. Тиквијада у Николичеву

    У Николичеву је јуче одржана традиционална манифестација, 12. по реду „Тиквијада“. У богатом културно-уметничком програму, одржаном током вечери у препуној сали Дома културе, наступило је шест КУД-ова: из Халова, Градскова, Гамзиграда, Рготине, Вражогрнца и Дубочана.

    Више
  • 23
    сеп
    Рани јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

    Градска управа Града Зајечара организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине, могућим решењима за урбану обнову, као и ефектима планирања.

    Више
  • 27
    сеп
    Oдобрен пројекат граду Зајечару преко ЕУ-ПРО програма

    Граду Зајечару преко ЕУПРО програма одобена срдства за изаду плана детаљне регулације за бањско туристички комплекс Николичево од 14.920,00 евра. Од 28 пријављених пројеката, одобрено је 19, медју којима је и пројекат града Зајечара.

    Више
  • 21
    дец
    Испорука пољопривредне опреме из програма ХЕЛП-а

    У оквиру пројекта „Подршка развоју микро бизниса у Србији“, који немачка организација Хелп реализује у сарадњи са Градом Зајечаром, данас је почела испорука пољопривредне механизације газдинствима у зајечарским селима. Опрему вредну 3,5 милиона динара добило је 11 газдинстава.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.