Вести

Понос града Зајечара: Додела диплома и књига за најбоље ученике

Понос града Зајечара: Додела диплома и књига за најбоље ученике

У великој сали Градске управе у Зајечару организована је додела диплома и књига за зајечарске вуковце и ученике који су протекле школске године остварили успехе на републичким и међународним такмичењима.

Ове године је, на нивоу средњих школа 56 ученика добило Вукову диплому, док је на нивоу основних школа уручено 51 престижно Вуково признање.

Милан Станковић помоћник градоначелника је на пријему рекао да се град Зајечар поноси овим резултатима ученика.

-Четитам првенствено најбољим ученицима, учитељима, наставницима, родитељима, али и вама директорима. Надам се да су вуковци остварили своје жеље приликом уписа у средње школе и надам се да ће бити исто тако успешни и кроз даље школовање на факултетима и да ће бити добри људи пре свега. Најуспешнији ученици су понос града Зајечара, а ја им желим да и у будућности постижу тако добре резултате. Град ће сигурно пружити подршку, тако што ће се трудити да створи такав амбијент, да уколико и оду из града, и ако се одлуче за неку другу дестинацију, да се на крају врате овде и да се испуне и професионално и приватно, рекао је Станковић.

Награде и дипломе су, у име ученика, примили директори основних и средњих школа, а исте је уручио заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.