Вести

Сутра у Зајечару стартује Европска недеља спорта

Сутра у Зајечару стартује Европска недеља спорта

Европска недеља спорта, преко Олимпијског комитета Србије, поново долази у Зајечар, који ће и ове године бити један од градова домаћина.

Почев од сутра, четвртка 23. септембра, па све до 30. септембра, свакодневно ћемо имати спортске активности у извођењу спортских клубова и удружења са територије града Зајечара, у организацији Спортског савеза Зајечара.

Седми пут у Европи, четврти у Србији и Зајечару, који је од старта укључен у реализацију ове јединствене манифестације.

Током целе недеље, у Аранђеловцу, Зрењанину, Зајечару, Бору, Kњажевцу, Пироту, Сомбору, Београду и Вршцу биће организован низ спортских догађаја као што су „Спортски изазов“, „Школски спортски дан“ и „Олимпијски час“, а који ће се реализовати кроз демонстрације различитих спортова, јавне тренинге, едукативне радионице и мини турнире.

Реализација и припрема свих догађаја у оквиру Европске недеље спорта биће реализовани у складу са мерама и препорукама Владе Републике Србије и кризног штаба када је у питању ширење епидемије коронавируса.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.